Sellel nädalal tähistatakse traditsioonilist leivanädalat, et juhtida tähelepanu tervislikule rukkileivale.
Hiiumaa Köök ja Pagar annab iga päev välja tuhandeid leibu nii kohalikele kui ka mandrirahvale. Esindustoode on erinevatel konkurssidel auhinna saanud Hiiumaa leib, mida leivategijad käsitsi vormivad ning küpsetavad. Hiiumaa Köök ja Pagar leivavalik on mitmekülgne. Valikut on alustades tavalisest teraleivast kuni omanäolise porgandi-kadaka leivani. Laatadel pakume ka eriväljapanekuid. Viimasel laadal kogus populaarsust röstsibula-pihlaka leib.
Leivanädala raames käisid Hiiumaa 4. klassid Hiiumaa Köök ja Pagar tootmistsehhis ekskursioonil. Ringkäigu viis läbi arendus-tehnoloog Indrek, kes näitas lastele, kuidas valmib kohalik leib. Indrek andis ülevaate leibade olemusest ning vastas laste huvitavatele küsimustele. Õpilased said osa ka kohalike leibade degusteerimisest.